Laadukkaat ja edulliset vaihtoautot joustavin ehdoin, myös rahoituksella

 

Käytettyjen autojen osto

Ostamme ja otamme vaihdossa hyväkuntoisia käytettyjä ajoneuvoja. Mikäli ajoneuvossa on vielä velkaa, lunastamme loppuvelan. Auton voi aina vaihtaa myös halvempaan. Mikäli olet myymässä tai vaihtamassa autoasi, ota meihin yhteyttä. Se onnistuu helposti viereisellä lomakkeella tai soita, yhteystiedot löydät oikealta. 

 

Ajoneuvotiedustelut

eu.carmaxx@gmail.com

 


Rahoitus

Tarjoamme merkittävimpien rahoitusyhtiöiden palveluita. Saat meiltä hyvät ja joustavat ratkaisut rahoitukseen. Ota yhteyttä, niin saamme sinulle henkilökohtaisen tarjouksen. Unelmiesi auto voi olla halvempi kuin uskotkaan.

 

Yhteystiedot

Korjaamonkatu 2,
33840 Tampere

045 195 2170

eu.carmaxx@gmail.com

Ark 9-17 La 10-14.

 

Yritys

Car Maxx toimintaperiaate on myydä laadukkaita ja edullisia vaihtoautoja. Meiltä löytyy keskimäärin 70 ajoneuvoa, mukaanlukien motot, veneet ja karavaanit. Ajoneuvomme ovat vähän käytettyjä Suomessa tai muualla Euroopassa ensirekisteröityjä. Laajat yhteistyöverkostot ja vuosien kokemus alasta takaavat edulliset hinnat ilman turhia välikäsiä.

Hinnoittelu- ja palvelumallimme myötä haluamme varmistaa, että asiakkaamme palaavat autoasioissa aina uudestaan puoleemme. Panostamme henkilökohtaiseen palveluun ja hoidamme luottamuksella kaikkein vaativimmatkin toiveet.

Olet sitten myymässä tai ostamassa, ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Ota yhteyttä

äLä KIRJOITA TäHäN MITääN

yhteystiedot

Car Maxx
045 195 2170